19@zl-alu.com +8618825438762
Sprint Ob koncu leta-novi cilji premika

Sprint Ob koncu leta-novi cilji premika

Jan 11, 2021

Sprint ob koncu leta novih ciljev, ki se gibljejo


11. januarja , 2021, na četrtem četrtletju delovni sprint mobilizacija srečanje Guangdong Zhonglian (Zhongchang) Aluminum Co, Ltd, generalni direktor Ivy analiziral in povzetek dela v prvih treh četrtinah, in kako narediti osnovno delo v četrtem četrtletju in naredi dober konec.

V tem predlogu so navedene jasne zahteve za boj in utrjevanje poslovne fundacije leta 2021. To srečanje je pospešilo delovno navdušenje vseh zaposlenih in odprlo zaveso sprinta letnih ciljev in se veselilo leta 2021!

Na sestanku je Ivy na srečanju mobilizacije za »sprint ob koncu leta« imel govor. Prvič, v prvih treh četrtinah je poročal o splošnih delovnih razmerah, v celoti potrjeval dosežke in poudarke ter zelo hvalil tržni model za njihovo skrbnost in odločnost.

Vse je pozvala V naslednjem delu so zaposleni vztrajali pri neomajnem opravljenem poslovnem delu, krepitvi delovnih metod logističnih koordinatorjev in si prizadevali, da bi sledili vsakemu naročilu. Zagotovite, da bodo kazalniki uspešnosti za leto 2020 zaključeni in da bodo podlaga za prihod leta 2021.


-Josephine.

guangdong zhonglian aluminum meeting-1guangdong zhonglian aluminum meeting-2